Cara a cara amb taurons

Oceanogràfic València. L’aquari amb més taurons d’Europa.

Aquest 2020, l’Oceanogràfic València proposa un viatge a través de tots els mars amb recorreguts i activitats específiques per a conéixer a l’animal més icònic de tots els oceans: el tauró.

En molt pocs racons del món es pot contemplar tantes espècies d’aquest captivador animal ni tants exemplars junts. En total, es mostren al públic més de 100 taurons de 21 espècies diferents.

Vine al major aquari d’Europa i viu un cara a cara amb taurons.

EXPERIÈNCIES AMB TAURONS

L’ALTRE COSTAT DE L’AQUARI

Recorre la passarel·la superior del túnel de taurons i mira’ls des d’una altra perspectiva. Un moment emocionant en el qual estaràs a escassos metres d’impressionants animals com el tauró bou, el gris, les àguiles marines i grans bancs de peixos. A més, coneixeràs de prop l’Àrea de Quarentena de l’aquari i accediràs a l’Arca del MAR, el nostre hospital de tortugues marines.

Link

DORMIR AMB TAURONS

Vols sentir-te com a peix en el mar? Prepara’t per a tancar els ulls sota les dents afilades dels taurons i atreveix-te a dormir entre aquests impressionants i fantàstics animals.

La vertadera aventura comença en tancar les portes del Oceanogràfic. Passa una nit inoblidable en el túnel de taurons del major aquari d’Europa.

Link
CAMINANT AMB TAURONS

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

A l’Edifici d’Accés s’exhibeix una visió especial dels taurons del Oceanogràfic fotografiats pels seus cuidadors, sota les directrius del fotògraf submarí Vicent Renovell.

Els visitants també podran gaudir en uns mesos d’una gran exposició amb imatges en gran format del científic i fotògraf de taurons Edgar Becerril i que se situarà al voltant de la cúpula de la instal·lació de l’Àrtic.

RECREACIONS A ESCALA REAL

A més, també es pot caminar plàcidament entre taurons gràcies a les recreacions incorporades en el viari nord, flanquejant a la reproducció a grandària natural de la famosa balena blava de l’Oceanogràfic, fotografiada pels milions de visitants de l’Oceanogràfic. Per a això, Mark Dando, el conegut com el millor il·lustrador científic del món de elasmobranquis, ha dissenyat un conjunt d’aquests animals a grandària real.