El nostre compromís

Orientem la gestió de l’organització sota els criteris de qualitat, eficiència i el respecte al medi ambient i al seu entorn pròxim en particular

El nostre compromís

AVANQUA com a societat l’activitat exclusiva de la qual és la gestió de manera integral del Oceanogràfic i Botigues i Restaurants de la Ciutat de les Arts i les Ciències, així com prestar serveis de suport a la dinamització de la CAC., té una vocació clara de servei al client i a la societat.

Com a part del procés de millora contínua, AVANQUA disposa d’un sistema de gestió conforme a les Normes ISO per a diverses les seves activitats.

  • Calitat ISO 9001:2015
  • Medi Ambient ISO 14001:2015
  • Seguretat i Salut ISO 45001:2018
  • Eficència Energètica 50001:2018

 

Descarrega la política integrada

Petjada de carboni

El Oceanogràfic ha verificat les activitats del seu funcionament diari tenint en compte les emissions directes i indirectes de gasos d’efecte d’hivernacle.

El càlcul és auditat per SGS i ens concedeix el certificat de petjada de carboni, que suposa un impuls a l’aposta per la sostenibilitat.

 

Memòria de sostenibilitat

L’activitat del Oceanogràfic es recull en la memòria de sostenibilitat segons criteris GRI i ODS que certifica SGS anualment.

Aquesta memòria permet fer balanç de les diferents iniciatives i actuacions dutes a terme durant els anys.

Resum executiu – Memòria de sostenibilitat 2023

 

Aquaventi

Modelatge, simulació i control automàtic de la ventilació de les sales tècniques, combinant la mecànica de fluids computacional i la intel·ligència artificial.

Veure document + Veure cartell