Oceans

El viatge submarí que ofereix aquest hàbitat creua l'oceà Atlàntic per un túnel de 35 metres que connecta les illes Canàries amb les Bermudes.

Els oceans del món són grans extensions d'aigua a les quals, malgrat els pocs nutrients que contenen, habiten animals capaços de recórrer milers de quilòmetres per a buscar el seu aliment o aparellar-se. En aigües obertes només poden sobreviure els animals que s’adapten a condicions tan dures. Aquest aquari consta de dues torres submarines, unides per mitjà d'un túnel de 35 metres de longitud, que delimiten un únic espai submergit dins del mateix tanc. Es tracta d'un dels aquaris més grans del món, amb un volum d'aigua de 6.000m³.

Peix àngel
Es tracta d’un peix cartilaginós a mig camí entre el tauró i la ratlla, ja que el seu cap és ample i aplanat.
Peix bisbe
El peix bisbe rep aquest nom per la forma que adopta quan nada, ja que recorda a les vestimentes dels bisbes.
Peix guitarra
El peix guitarra (Glaucostegus cemiculus) és un animal cartilaginós que rep el seu nom per la forma característica del seu cos, molt similar al instrument de corda.
Peix serra
El peix serra és un tipus de ratlla. La seua característica més evident és el seu rostre llarg, poblat entre 16 i 37 dents.
Solraig clapejat
El solraig clapejat (Carcharias taurus) és un dels pocs taurons que, per a mantindre la seua flotabilitat, agafa glopades d'aire que acumula a l'estómac perquè actue com a de flotador.
Tauró de cua negra
El tauró de cua negra pot realitzar migracions de milers de quilòmetres condicionat pels canvis de temperatura de les aigües a les quals habita i per la disponibilitat de l'aliment.
Tauró de Port Jackson
El tauró de Port Jackson es caracteritza per ser una espècie principalment nocturna. S’amaga en coves i barrancs rocallosos durant el dia.
Tauró de puntes blanques
Aquest xicotet tauró es caracteritza per tenir un cos llarg i prim amb distintes puntes de color blanc en les seues dos aletes dorsals i caudal.
Tauró de puntes negres dels esculls
Carcharinus melanopterus és un tauró de mida mitjana. Normalment mesura uns 120 centímetres i es caracteritza per tenir un musell curt, uns ulls ovalats i la primera aleta dorsal més gran.
Tauró nodrissa
El tauró nodrissa és un animal de costums nocturns i normalment descansa en el fons marí o en coves durant el dia i emergeix a alimentar-se durant la nit.
Tauró zebra
El tauró zebra es caracteritza per tenir el cap arrodonit, amb cinc fenedures branquials. La seua aleta caudal és molt llarga, quasi tan llarga com la resta del cos i el lòbul inferior de la seua aleta caudal està molt poc desenvolupat.
Tortuga verde
És la segona tortuga marina més gran del planeta després de la tortuga llaüt. Es caracteritza per la presència de 4 escuts laterals en la seua closca i un parell d'escuts prefrontals situats entre els ulls.