Oceans

El viatge submarí que ofereix aquest hàbitat creua l'oceà Atlàntic per un túnel de 35 metres que connecta les illes Canàries amb les Bermudes.

Els oceans del món són grans extensions d'aigua a les quals, malgrat els pocs nutrients que contenen, habiten animals capaços de recórrer milers de quilòmetres per a buscar el seu aliment o aparellar-se. En aigües obertes només poden sobreviure els animals que s’adapten a condicions tan dures. Aquest aquari consta de dues torres submarines, unides per mitjà d'un túnel de 35 metres de longitud, que delimiten un únic espai submergit dins del mateix tanc. Es tracta d'un dels aquaris més grans del món, amb un volum d'aigua de 6.000m³.

Solraig clapejat
El solraig clapejat (Carcharias taurus) és un dels pocs taurons que, per a mantindre la seua flotabilitat, agafa glopades d'aire que acumula a l'estómac perquè actue com a de flotador.
Tauró de cua negra
El tauró de cua negra pot realitzar migracions de milers de quilòmetres condicionat pels canvis de temperatura de les aigües a les quals habita i per la disponibilitat de l'aliment.
Peix guitarra
El peix guitarra (Glaucostegus cemiculus) és un animal cartilaginós que rep el seu nom per la forma característica del seu cos, molt similar al instrument de corda.
Peix bisbe
El peix bisbe rep aquest nom per la forma que adopta quan nada, ja que recorda a les vestimentes dels bisbes.
Peix serra
El peix serra és un tipus de ratlla. La seua característica més evident és el seu rostre llarg, poblat entre 16 i 37 dents.