Illes Oceàniques

El passeig per les Illes Oceàniques ens portarà als racons més recòndits i aïllats del planeta, on descobrirem formes de vida úniques.

El recorregut s'inicia a través de cinc unitats temàtiques amb elements vius i maquetes realistes que ens portaran per diverses zones en les quals podrem comprendre, a través de l'observació, interpretació i manipulació, aspectes com el gigantisme amb les tortugues de Aldabra, qui són els viatgers oceànics, la diferent evolució de les espècies de les illes, els santuaris d'ocells marins i en definitiva la delicadesa i fragilitat d'aquests ecosistemes que hem de protegir per sobre de tot.

Oca de les Hawaii
Localment se'l coneix com a nen o nēnē, pronunciat nay-*nay. El nom és degut al cant que fa quan vola o quan algú se li acosta. A més, fa altres sons que poden recordar a mugits o a botzines.
Tortugues d’Aldabra
La tortuga d'Aldabra és la segona tortuga terrestre més gran que existeix (després de la gegant de Galápagos). Actualment està considerada com a “vulnerable” segons el catàleg de la UICN