El Departament d’Educació de l’Oceanogràfic de València està ultimant els detalls per a rebre al  grup de xiquets que s’han apuntat a l’Escola d’Estiu.

Entre la programació dissenyada s’han planificat noves activitats que fins avui no s’havien realitzat. En concret, els xiquets podran capbussar-se prop dels dofins i participar activament amb l’equip d’entrenadors. L’experiència es completa a més amb diverses lliçons imprescindibles per a conèixer més a aquests animals i, sobretot, com poder contribuir al seu benestar i protecció. Els cuidadors explicaran també com actuen els científics de l’Oceanogràfic quan es troben algun d’aquests animals encallats en la platja, cuales són les amenaces que els posen en perill en la seua vida en el mar i què podem fer per a contribuir a protegir-los entre tots. Podrem escoltar els sons que els dofins emeten sota l’aigua i conèixer els seus secrets millor guardats.

Els xiquets podran visitar també la zona tècnica de belugas, morses o lleons marins, per on els visitants no poden fer-ho, dormir amb taurons sota el túnel de l’aquari més gran d’Europa, convertir-se en aprenent de submarinista participant en un baptisme de mar molt especial.

Aventura Sota el Mar

«Aventura sota el Mar» és la proposta educativa que ha dissenyat l’equip del Departament d’Educació de l’Oceanogràfic de València. S’han plantejat 4 torns durant el mes de juliol en el qual els xiquets passaran una setmana aprenent diferents aspectes del mar i dels seus habitants en un espai privilegiat. L’Oceanogràfic de València ha obert el termini per a inscriure’s en l’Escola d’Estiu 2016 dirigida a xiquets d’entre 5 i 12 anys.

El mes de juliol s’ha dividit en 4 torns :

.- 1º del 27 de juny a l’1 de juliol

.- 2º del 4 al 8 de juliol

.- 3º de l’11 al 15 de juliol

.- 4º del 18 al 22 de juliol