Avui els professors valencians tenen obertes les portes de l’Oceanogràfic de València. Durant la jornada d’avui coneixeran de primera mà el conjunt de les instal·lacions gràcies a un recorregut especialment dissenyat per a ells en el qual se’ls mostraran sobretot les noves instal·lacions i especialment les noves espècies que habiten l’Oceanogràfic. Amb tot, se’ls detallarà la nova oferta escolar que el departament d’Educació està dissenyant per al curs escolar 2016-2017.

El Director General de l’Oceanogràfic, Juan José de Torres, ha rebut avui a la comunitat educativa i ha ressaltat el paper imprescindible de l’educació com a via a la conservació mediambiental i pilar fonamental dins de la filosofia d’Avanqua. Ha informat a més que enguany per primera vegada els col·legis que reserven on line a través de la web de l’oceanogràfic podran beneficiar-se d’un 10 per cent de descompte.

SONY DSC

Enguany hi ha previstes diverses novetats vinculades totes elles a contribuir a conscienciar als més xicotets perquè aprenguen i coneguen més coses relacionades amb la vida en els oceans però també perquè contribuïsquen a preservar l’entorn i el medi ambient.

Les noves tecnologies i els idiomes s’incorporen també com a novetat en l’oferta escolar. S’ha creat un AULA VIRTUAL perquè els xiquets puguen aprendre i reforçar conceptes importants de l’ecologia, la biodiversitat i la vida marina mitjançant jocs gràcies a les ETI: Experiència Virtual Interactiva.

S’estan desenvolupant diferents activitats en nous tallers tals com: «Papallones, taràntules i altres bestioles»o «Reptils: cocodrils i tortugues» amb recorreguts educatius guiats de la mà de les noves instal·lacions de les quals disposa l’Oceanogràfic.

A més, totes les activitats es podran impartir per primera vegada en anglès, francès o alemany, en funció de la demanda que sol·licite cada col·legi.