Com arribar

Tria la millor ruta per arribar a l’Oceanogràfic.

És senzill gràcies a les indicacions al llarg de tota la ciutat. A més comptem amb un pàrquing on dipositar el seu vehicle, pàrquing de bicicletes, i una xarxa d’autobusos que ens connecten amb diferents punts de València.

Carrer d'Eduardo Primo Yúfera, 1 — 46013 València

Parking

La tarifa de Parking es de 2.3€/hora siendo el precio máximo 24€/día. Si presentas tu entrada de Oceanogràfic disfrutarás de la ventaja de “tarifa plana” por 6€/día.

Debes mostrar tu entrada en las tiendas del Oceanogràfic o centro de control de parking. No se reservan plazas de parking.

6€
Bicicleta

València compta amb una àmplia xarxa d’estacions de lloguer de bicicletes, per la qual cosa l’opció d’arribar pedalejant des de qualsevol punt de la ciutat, es converteix en una experiència agradable a través del parc del riu.

Bus

La línia regular d’EMT para a les portes de l’Oceanogràfic. L’autobús número 95 i el número 15 el comunicaran amb els diferents punts de la ciutat.

MEtro

La parada de metro més propera és Alameda, de les línies 3, 5, 7 i 9 de Metrovalencia.

Estació Alameda
Cotxe

Si decideix vindre amb el seu vehicle propi, aquestes són les coordenades per a introduir en el seu navegador: GPS: 39º 27′ 9” N, 0º 20′ 53” W.