Misteris del Mar

La nova exposició "Misteris de la mar“ està formada per sis aquaris anomenats "joia" a causa de seua mida reduïda i el seu contingut extraordinari.

En Misteris de la mar es poden contemplar animals que impressionen per la seua bellesa, formes estranyes i característiques sorprenents. Els tancs estan envoltats de grans figures representatives d'algunes de les criatures més grans dels fons oceànics i d'altres més xicotetes. Als aquaris-joia es podran veure exemplars de 16 espècies com la gambeta pregadéu, el peix cofre groc o el peix cofre cornut.

Anguila jardinera tacada
L'anguila jardinera tacada (Heteroconger hassi) un curiós animal que habita en un dels aquaris joies de “Misteris de la mar”.
Cassola de les Moluques
La cassola de les Moluques (Limulus polyphemus) és conegut per ser un príncep de sang blava. Saps per què?
Cavallet de mar de ventre gros
El cavallet de mar de ventre gros (Hippocampus abdominalis) és l'espècie més gran de cavallet de mar.
Gambeta pregadéu
La gambeta pregadéu (Odonthodactylus scyllarus) és una de les més grans i colorides que existeixen.
Peix cofre cornut
El peix cofre cornut també és conegut com a peix bou per les dues característiques banyes que sobreïxen del seu front.
Peix cofre groc
El peix cofre groc (Ostracion cubicus) es caracteritza perquè la seua pell no està coberta d'escates i per no tindre ni aleta pelviana ni línia lateral.
Peix fulla
El peix fulla (Rhinophias sp.) es caracteritza per la seua facilitat per al camuflatge. Així, mostren una tranquil·litat aparent per a despistar a les seues víctimes.
El Peix Pinya (Monocentris japonicus) és una espècie amb aspecte de fruita, gràcies a les característiques de les seues escates.