Cinema 4D

El cinema 4D més grans d’Espanya, amb 190 localitats que reprodueixen diferents ambients i aventures. Viu a la sala de projecció condicions com el vent, canvis de llum, olors, neu i la vibració als seients.

Adquireix online la teua entrada a l'Oceanogràfic + Cine 4D!

Compra la teua entrada solta al Cine 4D en taquilles, l’edifici d’acces o l’auditori Mar Roig. 

Submergeix-te en un viatge de sensacions amb el Cinema 4D més gran d’Espanya!

Sent el vent, la neu, els canvis de llum i la vibració dels seients a la sala de projecció de l’Auditori Mar Roig.

S’emeten quatre pel·lícules de diferents durades en diverses passades diàries

CONDICIONS:

Suplement de 3 € a l’entrada de l’Oceanogràfic i entrades combinades.

Descomptes de família nombrosa, estudiant i carnet jove no aplicables.

Punts de venda en taquilles, edifici d’accés i auditori Mar Roig.

Pots adquirir online l’entrada al Oceanogràfic + Cine 4D.

 

PEL·LÍCULES 4D

 

L’ODISSEA DE LA TORTUGA (13 min)

Explora el cicle de vida únic d’una tortuga marina verda australiana anomenada *Bunji i el seu increïble viatge a través de l’oceà obert. La pel·lícula segueix a *Bunji, una tortuga marina verda, des que és una cria fins a l’edat adulta mentre res milers de milles, es troba amb criatures increïbles i té algunes trobades realment salvatges.

VEURE TRAILER L’ODISSEA DE LA TORTUGA

 

Tentacles – Blue Planet II (13 min)

Amb moments de l’aclamada sèrie de la BBC Earth, Blue Planet II, aquesta experiència d’efectes especials et transportarà baix de la superfície per a explorar els dinàmics paisatges oceànics i una de les criatures més fascinants que els habiten: el polp. Descobreix com aquesta meravella de huit tentacles domina les forces físiques i mentals per a esquivar els seus rivals submarins i escapar-se’n.

VEURE TRAILER TENTACLES – BLUE PLANET II

 

Tauró. Una experiència en 4D (13 min)

Enfronta’t a algunes de les espècies de taurons més estranyes i misterioses del món. Cadascun d’aquests gegants submarins, extraordinàriament intel·ligents, exhibeix comportaments únics al navegar en el seu entorn, sempre canviant. Essencial per al fràgil equilibri de la salut dels nostres oceans, Tauró de BBC Earth: Una Experiència en 4D® explora la complexa naturalesa dels instints de supervivència d’aquestes magnífiques criatures. L’impressionant 3D i els efectes especials et situen just al centre de l’acció, mentre els taurons revelen els seus trets ocults i deambulen per un paisatge submarí d’una bellesa inquietant.

VEURE TRAILER TAURÓ. UNA EXPERIÈNCIA EN 4D

 

20.000 llegües de viatge submarí (13 min)

La novel·la de Julio Verne ha impressionat i entretingut als lectors durant més de 140 anys. El conte clàssic ha sigut re-imaginat per al públic del segle XXI en les sales de cinema 4D. “20.000 Llegües de viatges Submarí” porta l’espectador a presenciar les aventures d’un adolescent, Ned, quan es veu embolicat en un món d’aventures a bord del submarí Nautilus, capitanejat pel misteriós capità Nemo. L’emocionant passeig en 3D de l’aventura compta amb efectes 4D com esquitxades d’aigua, ràfegues de vent i bambolles. Les criatures 3D naden fora de la pantalla, les bambolles omplen l’auditori i els espectadors sentiran com la coberta del Nautilus es sacseja repetidament quan per un calamar gegant l’ataca.

VEURE TRÀILER 20.000 LLEGÜES DE VIATGE SUBMARÍ

 

NORMATIVA ESPECÍFICA CINEMA 4D-AUDITORI MAR ROIG
 1. Una vegada començada la projecció, no es permetrà l’accés a la sala (*). Imprescindible accedir amb entrada. Es recomana acudir amb 10 min. d’antelació.
 2. Per les característiques de les pel·lícules, no es permet l’accés de menors de 4 anys a la sala. No es permet alçar-se ni estar dempeus durant la projecció.
 3. En cas de mareig, es recomana retirar-se les ulleres i mantenir amb els ulls tancats momentàniament.
 4. Contacte amb el nostre personal de sala per a la ubicació de cadires de rodes.
 5. No es permet l’enregistrament d’àudio/imatge sense autorització de l’empresa.
 6. S’han de tornar les ulleres al personal a l’eixida de la sala.
 7. En cas d’emergència, seguisca les instruccions del personal.
 8. Les projeccions de les pel·lícules estan subjectes a modificacions per motius organitzatius.
 9. (*) No s’admeten devolucions. Contacte amb el nostre personal per a la reubicació en una altra segons disponibilitat.

 

RECOMENDACIONES -INFORMACION ADICIONAL
 1. Las proyecciones incluyen sensaciones en la butaca, vibración, ráfagas de aire, pulverizaciones de agua, olores, luces brillantes y otros efectos especiales. Queda prohibido manipular las butacas.
 2. Mantengan protegidas sus pertenencias de valor, incluyendo aparatos electrónicos. No nos hacemos responsables por objetos que no se han resguardado debidamente.
 3. Mantengan protegidas sus prendas delicadas. Los efectos de agua se producen con agua purificada, podrían causar deterioro en ropa fina o delicada. No nos hacemos responsables ante cualquier daño.
 4. Contacte con nuestro personal de sala: mujeres embarazadas, personas con problemas cardíacos, de espalda, cuello, que sufran de vértigo o cualquier condición que pueda ser agravada por el movimiento, luces o resto de efectos.