Torna a sentir l’estiu en l’Oceanogràfic de València

A poqueta nit, tornaràs a sentir l’estiu en l’Oceanogràfic de València amb les nostres visites privades nocturnes i “Cenas en el Lago Vivo”

Les novetats de l’Oceanogràfic arriben el 16 de juliol per poder gaudir de les nit d’estiu en el major aquari d’Europa.

Submergeix-te en les nostres instal·lacions amb la visita privada nocturna en unes condicions de privacitat i proximitat i acaba la nit sopant a la nostra terrassa d’Oceans amb “Cenas en el Lago Vivo”.

Però si vols viure l’Oceanogràfic a plena llum del dia, no pots perdre’t la nova experiència “Backstage Tour“, amb què recorreràs la part menys coneguda del nostre aquari. I, a més, podràs gaudir de la nova exhibició del grup de dofins, en la qual acostem la ciència i et mostrem part dels estudis que realitzem en el nostre delfinari per a ajudar als animals que estan en la mar.

VISITA L’OCEANOGRÀFIC PER LA NIT

Amb l ‘Oceanogràfic tancat i les temperatures més fresques, gaudeix de la tranquil·litat del centre i les activitats dels nostres animals a poqueta nit.

Submergeix-te en les principals instal·lacions de l’Oceanogràfic en grups reduïts de 15 persones i de la mà d’un guia expert.
A més, pots acabar la nit sopant en el nostre Restaurant Submarí amb un 10% de descompte.

Horari:

Hora d’inici: 20.15 h. De dilluns a diumenge.

Duració:

2 h
AMICS DE L’OCEANOGRÀFIC I CIUTAT: 20% de descompte telefonant al 960.47.06.47.

CENA EN EL LAGO VIVO

Gaudeix de la nit estiuenca amb “Cenas en el Lago Vivo“. Un sopar a l’aire lliure en la nostra terrassa d’Océanos i amb vistes al llac viu. Una gran llacuna que reprodueix l’avifauna i la flora de l’Albufera de València.

Prop dels magnífics pelicans, amb el vol de les aus i el raucar de les granotes podràs assaborir els dos menús especialment dissenyats pel xef del Restaurante Submarino, David Carrión, entre el 23 de juliol i el 28 d’agosto, divendres i dissabtes i fins les dotze de la nit.

Horari:

21h

Si vas a realitzar la visita privada nocturna, t’esperam en acabar, a les 22.15h.

Consulta ací el menú.

AMIGOS DEL OCEANOGRÀFIC I CIUTAT: et convidem a una copa en finalitzar el sopar.