Fotografia: Oceanogràfic

BENVINGUT A MAR ROIG

Aquest auditori és ara també el cinema 4D més gran d’Espanya

Aquest espectacular auditori amb capacitat per a 477 persones, un aquari de 360000 litres i 5m representa els esculls coralinos del Mar Roig.
El Mar Roig, considerat per científics i submarinistes com o no dels majors tresors marins del nostre planeta, és un mar relativament xicotet situado entre la Península Aràbiga i Egipte.
El nom que rep aquest mar és a causa de les ocasionals proliferacions de cianobacterias roges, Trichodesmium erythraeum, que acoloreixen la superfície de les seues aigües.
L’elevada concentració de de sal i les altes temperatures de les seues aigües que aconsegueixen els 30ºC, permeten la proliferació excepcionald’esculls de coral, a més d’altres organismes marins com a esponges, ascidias i algues calcàries, que contribueixen a la construcció d’aquestes colorides metròpolis submarines.

*Aquest espai està destinat a conferències i esdeveniments, per la qual cosa en algunes ocasions roman tancat al públic.

 

Veure al mapa

Què pots veure?

  • Peix napoleóEl pez napoleón,Cheilinus undulatus, puede alcanzar los 230 cm de longitud y casi los 200 kg de peso.Més info
  • Tauró de puntes negresCarcharhinus melanopterus es un tiburón relativamente pequeño, caracterizado por las puntas de color negro que aparecen en los extremos de cada una de sus aletas.Més info
Més espècies

Ver galería

MAR-ROJO-1
MAR-ROJO-1
MAR-ROJO-2
MAR-ROJO-2
MAR-ROJO-3
MAR-ROJO-3