Fotografia: A. Hernández "De reojo"

BENVINGUT A L’ANTÀRTIC

Representació d’un penya-segat rocós amb zones de posada i cria, i en la part submergida de la qual s’observa nadar quasi sense esforç a una colònia de pingüins, amb els seus gràcils moviments sota l’aigua. El públic observa exemplars de pingüins Juanito.

Veure al mapa

Què pots veure?

  • Pingüí JuanitoEl pingüino Juanito (Pygoscelis papua) Son aves no voladoras cuya distribución geográfica se circunscribe únicamente en el hemisferio Sur, desde el ecuador hasta la Antártida.Més info
Més espècies

Ver galería

Veure galeria

_MG_5668
_MG_5668
_MG_5621
_MG_5621
_MG_5656
_MG_5656

Investigació

La investigació i el desenvolupament de programes per a contribuir a la conservació de la biodiversitat marina, ha sigut una constant en la trajectòria de l’Oceanogràfic. Aquest compta amb un Departament d’ Investigació integrat per professionals especialitzats en el manteniment, la biologia i la sanitat de la fauna marina, que treballen diferents línies de recerca, tant en les pròpies instal·lacions com en el mitjà natural.

La inducció ovàrica en la tortuga, espècie en perill d’extinció (recerca que es realitza en col·laboració amb Rara avis Biotec S.L.), la creació del primer banc de teixits d’espècies marines del Mediterrani (iniciativa inclosa en el Projecte Sanitat Marina amb la Universitat Complutense de Madrid) , l’estudi de la síndrome descompresivo en tortugues marines o el projecte d’avaluació de l’impacte ambiental en l’Antàrtida, són algunes de les línies en marxa.