Esdeveniments Corporatius

L’Oceanogràfic de Valencia: un venue excepcional

L’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències, va obrir les seues portes al públic en 2003 i és el centre marí més gran d’Europa. Es posiciona com un venue excepcional per a les empreses que desitgen celebrar els seus esdeveniments amb un toc de distinció i singularitat en la ciutat de València.

D’aquesta manera, l’Oceanogràfic posa a la disposició d’empreses i organitzadors d’esdeveniments diferents espais caracteritzats per la seua singularitat i la bellesa de la seua arquitectura.

ESPAIS DE REUNIÓ

Auditori Mar Roig

Magnífica sala en forma d’amfiteatre, l’escenari del qual presideix un aquari de grans dimensions, que representa el món marí del mar Rojo.
L’auditori està dotat de totes les necessitats audiovisuals per a la celebració d’esdeveniments. A més, compta amb una terrassa exterior davantera amb una superfície de 400 m2 , perfecta per a la celebració dels coffee breaks, còcteles, photocall o recepció de convidats.

Aforament:469 persones

Sala Oval:

Es tracta d’una sala envoltada per dos grans aquaris panoràmix de 24 metres de longitud cadascun, que representen l’ecosistema dels esculls de l’Indopacific i el Carib. És un espai privilegiat per a realitzar rodes de premsa, reunions, conferències, presentacions de producte seguides d’un còctel.

* Tant per la ubicació de la sala com per les característiques de la mateixa, es pot utilitzar en l’horari en el qual el parc romanga tancat.

Aforo:100 persones

Sala de premsa

Situada a l’interior de l’edifici d’oficines de l’Oceanogràfic, és una sala funcional amb capacitat per a unes 50 persones, i amb vista als jardins del parc. Dotada de mobiliari amb distribucion en teatre i tots els mitjans audiovisuals necessaris per al desenvolupament de rodes de premsa, presentacions, conferències, col·loquis… Entre les seues prestacions, s’inclou l’atenció d’un tècnic audiovisual durant la duració de l’acte, per a assegurar el bon funcionament, i una sala lateral per al servei de coffee break, si fóra necessari.

Aforament: 50 persones

Auditori Mars Antàrtics:

Aquest espai posseeix un graderio de fusta en forma d’amfiteatre amb capacitat per a 100 persones, i des del qual es pot contemplar l’aquari amb els pingüins Humboldt. Un espai original i ideal per a la celebració de representacions musicals, rodes de premsa, presentacions de productes, còctels…

* Tant per la ubicació de la sala com per les característiques de la mateixa, es pot utilitzar en l’horari en el qual el parc romanga tancat.

Aforament:100 persones

ESPAIS DE CATERING

Sala Oval

Una de les instal·lacions més atractives de l’Oceanogràfic es converteix en un espai exclusiu destinat a l’organizació de sopars i còctels. Les sala està envoltada per dos grans aquaris panorà1mics, que representen l’ecosistema dels esculls de l’Indopacífic i el Carib. Un espai diferent que aportarà un nou estil als seus esdeveniments.

* Tant per la ubicació de la sala com per les característiques de la mateixa, es pot utilitzar en l’horari en el qual el parc romanga tancat.

Aforament: 120 banquet / 200 còctel

Restaurant submarí (planta superior)

És el restaurant més emblemàtic de l’Oceanogràfic gràcies a la seua arquitectura espectacular.
Aquest espaiós anell destaca per l’espectacularitat de la llum, que, a manera de nenúfar, il·lumina les vetlades més especials i converteix l’acte en una experiència inoblidable per als vostres clients.
Està envoltat per àmplies terrasses exteriors, un element complementari perfecte per a les vostres activitats.

Aforament: 300 banquet / 450 còctel

Restaurant submarí (planta inferior))

La planta inferior del restaurant, està envoltada per un sensacional aquari habitat per bancs de peixos platejats. Segons les necessitats de l’acte, existeix la possibilitat de llogar de forma independent qualsevol de les dues plantes o l’edifici en exclusivitat.

Aforament: 120 / 30 persones

Sala Oceanss

La instalació d’Oceans es probablemente la maés destacada de tot l’Oceanogràfic. Els protagonistes d’aquest aquari són els taurons i les ratlles, animals que els seus convidats tindràn el privilegi d’observar molt de prop durant tot el transcurs de l’esdeveniment. Aquest espai d’estructura doble està connectat per un túnel acrílic transparent de 30 metres de longitud que permet una completa visió submarina de la fauna característica de mar obert. Sens dubte, una instalaciò perfecta per a garantir l’èxit del seu esdeveniment i sorprendre als seus convidats.

Aforament: 80 banquet / 120 còctel

Sala Mediterrani

Aquest espai de forma circular ret homenatge al mar Mediterrani. Els esdeveniments realitzats en aquesta instalació estàn envoltats per 9 aquaris on trobem la fauna que habita en la posidònia, en els ports i en els diferents nivells del litoral. Animals autòctons que els seus convidats tindràn el privilegi de veure durant el trascurso de l’esdeveniment.

Aforament: 80 banquet / 120 còctel

Restaurant Oceans

Situat en el cor del llac central del Parc, és el marc ideal per a la celebració dels seus sopars, còctels i recepcions. Saló de fusta amb una superfície de 370 m2, disposa d’una terrassa exterior que permitirà gaudir d’unes meravelloses vistes al llac així com de l’espectacularitat de l’arquitectura de l’Oceanogràfic. Perfecta per a la celebració dels còctels, sopars o per a les barres lliures posteriors.

Aforament: 160 banquet / 200 còctel

Terrassa Mediterrani:

Aquesta terrassa amb forma circular, està situada en la perifèria del Llac Central i des d’allí es gaudeix d’una bella panoràmica del complex. Amb una àmplia superfície, és idònia per a la celebració de sopars i còctels a l’aire lliure.

Aforament: 300 banquet / 400 còctel

Terrassa Antàrtica:

Es tracta d’una àmplia plaça circular, en la qual es troba una fabulosa balconada des del qual es contemplen els edificis més espectaculars de l’Oceanogràfic en format skyline. És per tant un marc incomparable per a la celebració de qualsevol sopar o còctel a l’aire lliure.

Aforament: 180 banquet / 250 còctel

Terrassa Antàrtica:

Es tracta d’una àmplia plaça circular, en la qual es troba una fabulosa balconada des del qual es contemplen els edificis més espectaculars de l’Oceanogràfic en format skyline. És per tant un marc incomparable per a la celebració de qualsevol sopar o còctel a l’aire lliure.

Restaurant La Llotja:

Aquest restaurant, amb coberta en forma d’ona, situat enfront de l’Auditori Mar Roig és l’espai ideal per a albergar les celebracions dels grups més nombrosos, gràcies a la seua amplitud.
Amb una superfície de 680 m2, pot acollir fins a 450 persones en muntatge de banquet, i 500 persones per a la realització d’un còctel. Per les seues dimensions, admet muntatge d’escenari en el cas de lliurament de premis, gal·les o sopars que ho requerisquen.

Aforament: 450 banquet / 600 còctel

Àrtic:

La instal·lació d’Àrtic es troba situada dins d’un gran iglú el qual alberga els animals protagonistes del parc; belugas i morses. Enfront dels aquaris, la instal·lació disposa d’una gran plaça circular en la qual els còctel o sopars es convertiran en tota una experiència per als convidats.

Aforament: 100 banquet / 200 còctel

ACTIVITATS

L’altre costat de l’aquari VIP:

Oferisca als seus convidats una de les activitats millor valorades del parc, però de la forma més exclusiva. No solament els descobrirà els secrets millors guardats de l’Oceanogràfic, si no que els fascinarà acostant-los a la zona més important del parc, la instal·lació d’Àrtic, on personal del Departament de Biologia els desvetlarà el costat més simpàtic de belugas i morses.

Visita privada:

Quan l’Oceanogràfic tanca les seues portes, posem a la disposició dels seus convidats els aquaris més impressionants del parc, de manera que de la mà del nostre millors guies, els seus convidats podran visitar els taurons, belugas, morses, tot açò de la forma més personalitzada.

Delfinario Passada exclusiva per a empreses:

Sorprendre als seus clients amb una passada privada en el delfinario més gran d’Europa, és l’opció perfecta per a gaudir d’Oceanográfic.

Gimcanes:

Perquè la “Unió fa la força”, li proposem l’Oceanogràfic com a escenari per a desenvolupar les gimcanes més divertides, en les quals els convidats tindran l’oportunitat de visitar els aquaris més famosos del parc, mentre superen proves en equip.

Immersió de bussos:

Distingisca el seu esdeveniment amb un missatge original. Una parella de bussejadors sorprendrà a la meitat de l’esdeveniment als seus convidats.

AÀrea de Esdeveniments – Dpt. Marketing

eventos@oceanografic.org
Avanqua Oceanogràfic-Ágora S.L.

beluga2

Ciutat de les Arts i les Ciències.

Telèfon: (+34) 961 975 536
C/. Eduardo Primo Yúfera (Científic), no 1B 46013 Valencia. España