Tancat per precaució pel coronavirus

Oceanogràfic València tanca les seues instal·lacions per precaució pel coronavirus.

Encara que no existeix cap persona afectada del coronavirus (COVID-19) dins de les nostres instal·lacions i seguint les instruccions del Consell de la Generalitat Valenciana, l’Oceanogràfic de València tanca les seues portes temporalment, des de hui 13 de març, com a mesura de precaució i per responsabilitat social davant els seus treballadors i visitants, per a evitar la propagació del virus.

Durant este termini de temps, un número determinat de personal especialitzat es presentarà en el centre de treball per a assegurar l’operativitat de l’aquari i, per descomptat, la cura i benestar dels nostres animals, que és el nostre principal objectiu. Este equip de persones continuarà atenent les necessitats internes i externes de l’aquari.

Per a qualsevol gestió hem posat a la disposició del públic el correu electrònic reservas@oceanografic.org. Si és urgent, crida al telèfon 960.470.647 de 10:00 a 14:00 hores de dilluns a divendres.

Entenem que este tancament pot pertorbar els plans de nombrosos visitants procedents de la resta d’Espanya i altres punts d’Europa amb els quals treballarem per a reprogramar o reemborsar el cost de la seva visita. Per a obtenir més informació i actualitzada poden seguir els comunicats i novetats en la nostra web i xarxes socials.