Preguntes sobre El Club

No trobes la teua resposta? Contacta amb nosaltres en el 960 47 06 47 o en socios@oceanografic.org

Des del dia de la compra fins al 31 de desembre de 2018.

Pel torn exclusiu per a socis situat a la dreta de la plaça d’accés. Perquè la targeta continue activada, haurà de registrar cada entrada i eixida a través de la seua empremta dactilar o del xip de la seua targeta.

L’accés es realitza pels torns situats a la planta baixa de l’edifici. Haurà de mostrar la targeta del Club de Socis vigent al personal.

Cridar immediatament a l’Oceanogràfic  960 47 06 47 o al Museu 902 100 031 per desactivar la targeta i evitar l’ús fraudulent d’aquesta.

Per ser família nombrosa, amb document acreditatiu, pots gaudir d’un 15% de descompte addicional.

És imprescindible que la unitat familiar compartisca aquesta modalitat de passe.

La primera vegada que accedisques a l’Oceanogràfic  deuràs acudir a la taquilla club situada en el nivell -1 de l’edifici d’accés a registrar la teua petjada i a recollir la targeta amb xip activada. També deuràs, en cas que no ho hages fet anteriorment, signar el contracte i fer-te una fotografia si pertanys al Club de Socis Ciutat de les Arts i les Ciències.

La reserva de la sessió de l’Hemisfèric, a causa de la capacitat del seu aforament, s’ha de realitzar de la següent manera:

  • En la taquilla del Club del Museu dels Ciències Princep Felipe
  • En la taquilla de l’Hemisfèric
  • En el telèfon (+34) 902 100 031

Una vegada efectuada la reserva, deuràs acudir amb l’entrada i el passe del Club vigent als torns de l’Hemisfèric 15 minuts abans del començament de la sessió.