Escola d’Estiu

INVESTIGUEM ELS TAURONS EN L’ESCOLA D’ESTIU DE L’OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA!

Este estiu, els més xicotets es convertiran en autèntics investigadors dels taurons a l'Escola d'estiu de l'Oceanogràfic.

Durant una setmana, els futurs investigadors aprendran tots els aspectes relacionats amb la vida dels taurons, tals com les seues característiques biològiques, les seues amenaces, la seua cura i totes les seues peculiaritats.

Una informació molt valuosa que recolliran en el seu quadern de l’investigador, en el qual col·leccionaran tots els taurons que habiten en l’Oceanogràfic.

Endinsa’t en l’autèntica aventura marina i passa una nit en l’aquari dels taurons!

Estàs llest per a ser un investigador?

T’esperem a l’Escola d’estiu de l’Oceanogràfic!

I per si no fos prou, també pots convertir-te en un Astre-Nauta a l’Escola d’Estiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L’horari de l’Escola d’Estiu es realitzarà en quatre torns:

 • Primer torn: del 24 al 28 de juny 2019
 • Segon torn: de l’1 al 5 de juliol 2019
 • Tercer torn: del 8 al 12 de juliol 2019
 • Quart torn: del 15 al 19 de juliol 2019

 

Tots els torns compten amb el mateix horari:

 • Dilluns, dimarts i dimecres: de 09.00 hores a 17.00 hores.
 • Dijous amb l’activitat “Dormir amb Taurons”: entrada a les 09.00 hores i eixida el divendres a les 15.00 hores.
 • Dijous sense l’activitat “Dormir amb Taurons”: entrada a les 09.00 hores i eixida a les 18.30 hores.
 • El menjar del divendres serà de 13.00 hores a 15.00 hores en un únic torn.
 • Alumnes de 3r d’Educació Infantil a 6é d’Educació Primària (de 5 a 12 anys).
 • Comptem amb un servei de guarderia (seguint peticions d’edicions anteriors) de 08.30 hores a 09.00 hores de dilluns a dijous inclòs en el preu.

230€ (IVA inclòs)

Inclou totes les activitats de l’escola, així com l’esmorzar, dinar i berenar de dimarts a dijous, el sopar del dijous, el desdejuni, l’esmorzar i el dinar del divendres.

 • 15% per al segon germà inscrit
 • 15% Família nombrosa
 • 15% Treballadors CAC i AVANQUA (familiars)
 • 15% Club CAC i Club Oceanogràfic

Descomptes no acumulables

960.47.06.47

escolares@oceanografic.org

Preguntes freqüents

Tindre aquesta informació ens ajuda a l’hora de donar-los el menjar o la medicació adequada i no córrer riscos innecessaris. No hem de confondre al·lèrgies i intoleràncies amb “no m’agrada este o aqueix aliment”.

En molts centres escolars, són els pares els que han d’administrar la medicació als xiquets quan aquests la requereixen, havent de traslladar-se al col·legi i generant les corresponents molèsties. Per a evitar que això succeïsca a l’Escola d’Estiu de l’Oceanogràfic, necessitem que ens autoritzeu a administrar-los els medicaments que requerisquen en els següents casos:

 • Requereix medicació pautada: Cada X hores cal administrar-li determinat medicament amb determinada dosi.
 • Requereix medicació puntual: Són moltes les ocasions en les quals al xiquet li dol la panxa o el cap, o fins i tot es dóna un colp o es fan una xicoteta ferida que cal curar. Durant tota l’escola comptem amb metge en l’Oceanogràfic (excepte la nit que ens quedem a Dormir amb Taurons) que decidirà el tractament que cal donar-li concorde a les possibles al·lèrgies o antecedents que ens hàgeu passat. En qualsevol cas, abans d’administrar-li res, SEMPRE us telefonarem per a avisar-vos i tindre la vostra autorització.
 • En casos greus: Us avisarem immediatament per a indicar-vos si cal fer trasllats a serveis d’urgències.

Durant tota l’escola, fem fotos i vídeos als vostres fills perquè pugueu veure el que van fent. Aquestes imatges són per a passar-vos-les per correu electrònic. Altres usos que els podem donar a les fotos són per a la presentació del dia de pares o per a campanyes de promoció del’Oceanogràfic (pàgina web i xarxes socials), però en cap cas el vostre fill eixirà com a model en primer pla en una tanca publicitària al costat d’un anunci d’Hugo Boss (almenys per part de l’Oceanogràfic).

A vegades hi ha pares que ho teniu molt clar i els xiquets no tant i a l’inrevés. No passa res, és normal.

Per a molts xiquets és la primera vegada que dormen fora de casa.

Nosaltres sempre recomanem que els animeu que es queden perquè és una experiència que poques vegades podran repetir en la seua vida. Així i tot la por és molt poderós (tant per a xiquets… com per a pares) i finalment no es volen quedar. Sense problema, si ho teniu clar des del principi, ens el comunicau en la inscripció i el tindrem en compte. El dia que ens quedem a dormir, podeu vindre a recollir als vostres fills a les 18.30 hores.

L’endemà els torneu a portar a les 9.00 hores per a continuar amb total normalitat.