Escola de Pasqua 2023

La millor i més divertida Escola de Pasqua de València està a l’Oceanogràfic.

Uneix-te a la 'Missió Tortuga' amb l'Escola de Pasqua del Oceanogràfic de València! De l'11 al 14 d'abril de 2023.

Durant una setmana aprendràs totes les curiositats relacionades amb la vida de les tortugues. I és que aquests animals porten molts més anys en la Terra que nosaltres/us i tenen molt a explicar-nos.

Les tortugues viuen l’aigua i en la terra, en els rius i en les mars… Però, per què? La seua closca és l’escut perfecte però no és infal·lible. Hui dia, aquests animals estan amenaçats per la contaminació, el canvi climàtic i molts més perills que els humans originem en hàbitats.

Vols aprendre a reduir aquests perills? Vols fer del món un lloc més segur per a les tortugues? Embarca’t en aquesta travessia pel temps i descobreix tot els misteris de Missió Tortuga. T’esperem a l’Escola de Pasqua del Oceanogràfic!

HORARI

Dimarts 11 d’abril: de 9h a 17h

Dimecres 12 d’abril: 

Amb l’actividad “Dormir amb Taurons”:

Entrada a les 9h i sortida el dijous a les 17h. Els nens i nenes berenaran, soparan i desdejunaran en el Oceanogràfic.

Sense l’actividad “Dormir amb Taurons”:

Entrada a les 9h i sortida el mateix dimecres a les 19h. Els nens i nenes berenaran en el Oceanogràfic i se’ls recollirà abans de l’activitat nocturna.

Dijous 13 d’abril: de 9h (per a aquells que no realitzen l’activitat “Dormir amb Taurons”) a 17h

Divendres 14 d’abril: de 9h a 15h.

EDAD

  • Alumnat de 3r d’Educació Infantil a 6é d’Educació Primària (de 5 a 12 anys).
  • Comptem amb un servei de guarderia (seguint peticions d’edicions anteriors) de 08:30 h a 09:00h de dimarts a divendres inclòs en el preu.

PREU

Públic general: 220€

Amics del Oceanogràfic i Ciutat de les Arts i les Ciències: 15% de descompte.

Família nombrosa: 15% de descompte.

MÉS INFORMACIÓ

ALTRES PREGUNTES

  • Accés a totes les instal·lacions visitables del Oceanogràfic.
  • Totes les activitats contemplades a l’Escola de Pasqua
  • Tots els menjars (dilluns a divendres) i el berenar i sopar del dijous
  • Assegurança de responsabilitat civil
  • Mesures d’higiene i desinfecció addicionals (gels, neteja i desinfecció exhaustiva…)
  • Materials per a realitzar les activitats
  • Servei mèdic propi (en cas de ser necessari)

Tindre aquesta informació ens ajuda l’hora de donar-los el menjar o la medicació adequada i no córrer riscos innecessaris. No hem de confondre al·lèrgies i intoleràncies amb “no m’agrada est o aqueix aliment”.

En molts centres escolars, són els pares els que han d’administrar la medicació als xiquets quan aquests la requereixen, havent de traslladar-se al col·legi i generant les corresponents molèsties. Per a evitar que això succeïsca a l’Escola de Pasqua de l’Oceanogràfic, necessitem que ens autoritzeu a administrar-los els medicaments que requerisquen en els següents casos:

Requereix medicació pautada: Cada X hores cal administrar-li determinat medicament amb determinada dosi.
Requereix medicació puntual: Són moltes les ocasions en les quals al xiquet li dol la panxa o el cap, o fins i tot es dóna un colp o es fan una xicoteta ferida que cal curar. Durant tota l’escola comptem amb metge en l’Oceanogràfic (excepte la nit que ens quedem a Dormir amb Taurons) que decidirà el tractament que cal donar-li concorde a les possibles al·lèrgies o antecedents que ens hàgeu passat. En qualsevol cas, abans d’administrar-li res, SEMPRE us telefonarem per a avisar-vos i tindre la vostra autorització.
En casos greus: Us avisarem immediatament per a indicar-vos si cal fer trasllats a serveis d’urgències.

Durant tota l’escola, fem fotos i videos als vostres fills perquè pugueu veure el que van fent. Aquestes imatges són per a passar-vos-les per correu electrònic. Altres usos que els podem donar a les fotos i videos són per a la presentació del dia de pares o per a campanyes de promoció de l’Oceanogràfic (pàgina web i xarxes socials), però en cap cas el vostre fill eixirà com a model en primer pla en una tanca publicitària al costat d’un anunci d’Hugo Boss (almenys per part del Oceanogràfic).