Cinema 4DActivitat
 • El cinema 4D més gran d’Espanya, amb 190 localitats que reprodueix diferents ambients i aventures.
 • Viu en la sala de projecció les condicions de vent, canvis de llum, aromes, neu, així com vibració en els seients.
 • S’emeten dues pel·lícules de diferents durades en diverses passades diàries.

HORARIS ESPECIALS

Es dies 2 i 3 de juny el CINEMA 4D romandrà tancat.

El 4 de juny es vendràn sessions a partir de les 16h.

CONDICIONS:

 • Suplement de 3€ a l’entrada de l’Oceanogràfic i entrades combinades.
 • Descomptes de família nombrosa, estudiant i carnet jove no aplicables.
 • Punts de venda en taquilles, edifici d’accés i auditori Mar Roig.

 

 • PEL·LÍCULES 4D
 • 20.000 llegües de viatge submarí ( 8 min)

La novel·la de Julio Verne ha impressionat i entretingut als lectors durant més de 140 anys. Re-imaginant el conte clàssic per al públic del segle 21 en les sales de cinema 4D, “20.000 Llegües de viatges Submarí” , porta a l’espectador a presenciar les aventures d’un adolescent Ned quan es veu embolicat en un món d’aventures a bord del submarí Nautilus capitaneado pel misteriós capità Nemo. L’emocionant passeig en 3D de l’aventura compta amb efectes 4D com a esquitxades d’aigua, ràfegues de vent i bambolles. Les criatures 3D naden fora de la pantalla, les bambolles omplen l’auditori i els espectadors sentiran la coberta del Nautilus sacsejar-se repetidament quan és atacat per un calamar gegant.

 

VEURE TRAILER 20.000 LLEGÜES DE VIATJE SUBMARÍ

 

  • Huracà ( 20 min)

Aquesta és una història real seguint durant 15.000km un dels desastres naturals més devastadors del nostre planeta: l’huracà atlàntic. El nostre protagonista és a un mateix temps destructiu i vital per a la vida en la terra. Una simple brisa en la seua concepció que al seu pas pel Sahara africà es transforma en un revitalizador Montsó, abans de travessar l’Atlàntic com una depressió atmosfèrica creixent. L’huracà és el protagonista principal. Els actors secundaris són els homes, dones, plantes i animals que es troba en el seu viatge i als quals afecta d’alguna manera para ben o per a mal. Serè i increïblement bell des de l’espai, al nivell de la superfície terrestre l’aullante vent és simplement terrorífic.

 

NORMATIVA CINEMA 4D – AUDITORI MAR ROIG

 1. Una vegada començada la projecció, no es permet l’accés a la sala (*). Imprescindible accedir amb entrada. Es recomana acudir amb 10 minuts d’antelació.
 2. Atenent a les característiques de les pel·lícules, no es permet l’accés de menors de 4 anys a la sala. No es permet alçar-se ni romandre dempeus durant la projecció.
 3. En cas de mareig, es recomana retirar-se les ulleres i romandre amb els ulls tancats momentàniament.
 4. Contacte amb el nostre personal de sala per a la ubicació de cadires de rodes.
 5. No es permet l’enregistrament d’àudio/imatge sense autorització de l’empresa.
 6. S’han de retornar les ulleres al personal a l’eixida de la sala.
 7. En cas d’emergència, seguisca les instruccions del personal.
 8. Les projeccions de les pel·lícules estan subjectes a modificacions per motius organitzatius.

(*) No s’admeten devolucions. Contacte amb el nostre personal per a la reubicació en una altra sessió segons disponibilitat.

 

RECOMANACIONS -INFORMACIÓ ADICIONAL

1.- Les projeccions inclouen sensacions en la butaca, vibració, ràfegues d’ aire, pulveritzacions d’aigua, olors, llums brillants i altres efectes especials. Queda prohibit manipular les butaques.

2.- Mantinguen protegides les seues pertenencies de valor, incloent aparells electrònics. No ens fem responsables per objectes que no s’ han resguardat degudament.

3.- Mantinguen protegides les seues prendes delicades. Els efectes d’aigua es produeixen amb aigua purificada, podrien causar deteriorament en roba fina o delicada. No ens fem responsables de qualsevol dany.

4.- Contacte amb el nostre personal de sala: dones embarassades, persones amb problemes cardíacs, d’ esquena, coll, vertígen o qualsevol condició que puga ser agravada pel moviment, llums o resta d’ efectes.

Compartir açò
Cartel_20000 Leguas_100x70
Cartel_Huracán_100x70